Microgaming har meddelat några spännande nyheter om en ökning av det totala innehållet denna månad. Här talar vi om nya spel från både Triple Edge Studios, Just For The Win och Snowborn Games.

Det hela startar med den nya Miami Glow-spelautomaten från Snowborn Games, en spelautomat inspirerad av de glada och färgstarka 80-talet, och naturligtvis med en inställning på 3 rullar. Den nya spelautomaten ger dig möjligheten att vinna din satsning multiplicerad med 12 500 gånger.
Spelautomat Mayan Eagle

Ett annat spel som nyligen har lagts till är Mayan Eagle-spelautomaten med en 6×5-hjulslayout och den helt nya Nobleways-funktionen samt Rolling Reels som ger dig chansen att vinna flera på varandra följande vinnande kombinationer.

Du kan vinna din totala insats multiplicerad med 13 000 på denna spelautomat.
Fler spellanseringar väntar

Den 14 juli släpps också Immortal Glory-spelautomaten från Just For The Win.Denna slotmaskin har 40 vinstlinjer, Glory Spins och Stacked Wilds. Spelautomaten ger dig chansen att vinna din totala satsning multiplicerad med 10 000.

Du kan också se fram emot Arthur’s Gold spelautomat, där du kan vinna upp till 4000 gånger din totala insats

Mot slutet av månaden kommer den eldiga Diamond Inferno-spelautomaten från Triple Edge Studios att lanseras, som bland annat kan erbjuda en 10x utbetalningsmultiplikator som gör det extra spännande att snurra rullarna.

Men det finns ännu mer. Microgaming kommer också att lägga till en mängd andra speltitlar från flera olika spelleverantörer, som Banana Drop från Crazy Tooth Studios, Monster Blast från Skillzgaming och Queen of Embers spelautomat från 1×2 Gaming.

Med andra ord, här är det bara att njuta av nyheter på monteringslinjen. Läs mer på http://bettingutanregistrering.se/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *